top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

Välkommen till The Rolling Company (nedan kallad "vi", "oss" eller "vår"). Denna 18-års policy fastställer villkoren för användning av vår webbplats och våra tjänster. Genom att använda vår webbplats bekräftar du att du är minst 18 år gammal.

1. Ålderskrav:

Du måste vara minst 18 år gammal för att använda och göra köp på vår webbplats. Genom att använda vår webbplats intygar du att du uppfyller ålderskravet.

2. Personligt ansvar:

Om du är under 18 år är användning av vår webbplats endast tillåten med övervakning och medgivande från en förälder eller vårdnadshavare. Föräldrar och vårdnadshavare är ansvariga för övervakning av minderårigas användning av vår webbplats.

3. Information om användaren:

Vi förbehåller oss rätten att begära bevis på ålder från användare för att säkerställa att de uppfyller ålderskravet. Användare som inte kan bevisa att de är 18 år eller äldre kan nekas tillgång till vissa tjänster eller funktioner på webbplatsen. Eventuella köp och beställningar som görs av personer som är yngre än 18 år kan komma att avbrytas även efter att köpet genomförts på vår hemsida.

4. Ändringar i policyn:

Denna 18-års policy kan komma att uppdateras och ändras. Se till att du regelbundet granskar policyn för att hålla dig informerad om eventuella förändringar.

5. Kontaktinformation:

Om du har frågor eller kommentarer om vår 18-års policy, vänligen kontakta oss på:

18-årspolicy

bottom of page