top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

Vi på The Rolling Company, RSJ Trading AB (organisationsnummer 559446-1500) strävar efter att du ska vara helt nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning inte är helt tillfreds med din beställning, erbjuder vi en enkel och transparent returpolicy för att underlätta processen.

1. Ånger och Retur:

Du har rätt att ångra ditt köp och returnera varor inom 14 dagar från det att du mottagit dem. Kontakta vår kundtjänst på support@therollingcompany.se för att meddela din avsikt att returnera varan.

2. Återbetalning:

När vi har mottagit och godkänt din retur, kommer vi att behandla återbetalningen till det konto som användes vid köpet. Återbetalningen inkluderar endast priset på varan och inte fraktkostnader. Återbetalningen utförs så snart som möjligt, vanligtvis inom 14 dagar från det att vi har mottagit varan.

3. Returkrav:

För att kvalificera dig för retur måste varan vara oanvänd och i sitt ursprungliga skick, inklusive förpackningen. Vi förbehåller oss rätten att neka returer om varan inte uppfyller våra returkrav. Bruten förpackning kan inte returneras.

4. Defekta eller Felaktiga Varor:

Om du mottar en defekt eller felaktig vara, kontakta oss omedelbart på support@therollingcompany.com. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet och ersätta varan.

5. Returfrakt:

Kunden ansvarar för kostnaden för returfrakt om returen inte beror på fel från vår sida. Vi rekommenderar att du använder en spårbar frakttjänst för att säkerställa att din retur når oss.

6. Kontakta Oss:

Vid frågor om returer eller för att meddela din avsikt att returnera en vara, vänligen kontakta vår kundtjänst på:

 

7. Adress för Returer:

The Rolling Company - RSJ Trading AB Solskensvägen 11, 146 46 Tullinge, Stockholm Sverige

 

Observera: Denna returpolicy gäller endast för köp gjorda direkt från The Rolling Company. För köp som görs hos återförsäljare eller andra försäljningskanaler, vänligen följ respektive returpolicy för den specifika återförsäljaren.

Vi tackar för ditt förtroende och ser fram emot att ge dig den bästa möjliga servicen!

Returpolicy

bottom of page