top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

Senast uppdaterad: 2023-11-16

Vänligen läs igenom dessa köp- och användarvillkor noggrant innan du gör en beställning från The Rolling Company, registrerat namn RSJ Trading AB (organisationsnummer 559446-1500).

 

Genom att använda våra tjänster och göra en beställning godkänner du att följa och vara bunden av dessa villkor.

1. Beställningar och Avtal:

Genom att placera en beställning på The Rolling Company bekräftar du att du är myndig och har rätt att ingå bindande avtal. Din beställning utgör ett erbjudande att köpa varor, och vi förbehåller oss rätten att acceptera eller avvisa detta erbjudande.

2. Priser och Betalning:

Priserna anges i den valuta som visas vid kassan och inkluderar eventuell tillämplig moms. Betalning kan göras med de betalningsalternativ som anges vid kassan. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och betalningsmetoder när som helst.

3. Frakt och Leverans:

Vår leveransinformation finns detaljerat i vår separata leveranspolicy. Vi strävar efter att leverera varorna i tid, men vi kan inte hållas ansvariga för eventuella förseningar som beror på leveranspartner eller andra omständigheter utanför vår kontroll.

4. Returer och Återbetalningar:

Vänligen se vår returpolicy för information om returer och återbetalningar.

5. Användarkonto:

Du ansvarar för att skydda informationen kopplad till ditt användarkonto, inklusive lösenord. Du samtycker till att informera oss omedelbart om obehörig åtkomst eller användning av ditt konto.

5.1 Integritet och behandling av din data

För att kunna förse dig med bästa service och användarupplevelse samlar vi in den data som du anger vid köp på vår hemsida samt information du uppger i kontakt med vår kundtjänst. Vidare samlar vi även in data om ditt beteende på vår hemsida för att säkerställa att vi kan leverera en hög kvalitativ användarupplevelse för dig och våra andra besökare. Vi delar aldrig denna data med utomstående parter som inte av naturliga skäl behöver ta del av din data för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande gentemot dig, så som tex fraktbolag. För att kunna mäta trafik och data på vår hemsida samlas data in från diverse analysverktyg. Genom att acceptera att vi lagrar cookies på din enhet godkänner du även att vi analyserar ditt besök på vår hemsida via dessa analysverktyg. För att läsa mer om vilka vi delar din data med och hur vi hanterar din data läs vår integritetspolicy och cookie-policy.

6. Immateriella Rättigheter:

Allt innehåll på The Rolling Company, inklusive text, bilder och logotyper, är RSJ Trading AB:s immateriella egendomsskyddade material och får inte reproduceras eller användas utan RSJ Trading AB:s skriftliga medgivande.

7. Ändringar i Villkoren:

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa köp- och användarvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart.

8. Kontaktinformation:

Vid frågor eller för ytterligare information, vänligen kontakta RSJ Trading AB - The Rolling Company via:

 

Genom att använda våra tjänster och göra en beställning från The Rolling Company, accepterar du och samtycker till dessa köp- och användarvillkor.

Tack för att du väljer The Rolling Company!

Köpvillkor

bottom of page