top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

Är det lagligt att beställa röktillbehör?

Lagstiftningen kring beställning och användning av röktillbehör, som t.ex. vattenpipor, pipor, cigaretthållare, och rullpapper varierar från land till land. Det är viktigt att vara medveten om de lokala och nationella lagarna och bestämmelserna som gäller i din region när det gäller röktillbehör.


I vissa områden kan försäljning och användning av röktillbehör vara reglerad eller begränsad på olika sätt. I vissa länder kan vissa typer av röktillbehör vara helt förbjudna eller kräva särskilda tillstånd för att köpas och användas. Detta är inte fallet i Sverige, att köpa exempelvis rullpapper är helt lagligt. 


Vad du använder dessa produkter till är din ensak, så länge man inte brukar narkotika med produkterna är inget olagligt. Röktillbehören i sig är inte olagliga.


Eftersom röktillbehör ämnas att användas för rökning av tobak har vi på The Rolling Company en strikt 18 års policy. För att få handla i vår webbutik måste du identifiera dig och bevisa att du är över 18 år gammal.  röktillbehör - rullpapper från OCB


Röktillbehör är ofta relaterat till tobaksprodukter


Kom ihåg att röktillbehör är ofta relaterade till tobaksprodukter, och lagar som reglerar tobak kan också vara relevanta i detta sammanhang. Var medveten om att rökning och användning av tobak kan ha negativa hälsoeffekter, och det är viktigt att följa gällande lagar och bestämmelser samt ta hänsyn till din egen hälsa och välbefinnande.


När du beställer röktillbehör från oss levereras det alltid i diskreta paket


Rökningstillbehör som OCB och RAW: Varför är det ett bekymmer?


OCB och RAW är rökningstillbehör som har blivit alltmer tillgängliga i många butiker som säljer tobaksprodukter. Ett oroande faktum är att dessa produkter ibland används för att röka cannabis, och detta kan vara särskilt oroande när det gäller unga människor.


Det är viktigt att notera att det inte finns någon specifik åldersgräns för att köpa rullpapper, vilket gör dem tillgängliga för personer i alla åldrar (i vår webbutik måste du dock vara 18 år för att få handla). Även om det inte är olagligt att köpa dessa produkter, har polisen och andra myndigheter uttryckt oro över hur de används.

 

 

 

 

 

Comments


bottom of page