top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

4 ingredienser att undvika när du söker efter rullpapper

Att röka är omöjligt utan rullpapper, men inte alla papper är lika. Vissa typer av papper innehåller kemikalier eller tillsatser som kan vara skadliga för din hälsa, medan andra tillverkas med naturliga ämnen som är säkra att inta. 


Det är avgörande att vara medveten om de ingredienser du bör undvika när du letar efter rullpapper som inte kommer att äventyra din hälsa. När du är på jakt efter nya rullpapper, se till att undvika följande fyra ämnen.
4 ingredienser att undvika när du söker efter rullpapper


Fyra ämnen att undvika när du kollar efter rullpapper


  1. Klor: Klor är en vanlig tillsats som används i rullpapper och kan vara farlig för din hälsa. Klor används för att bleka papperet och göra det ljusare i färgen. Men det producerar också giftiga biprodukter som sedan inhaleras vid rökning. Dessutom är klor känt för att irritera luftvägarna och orsaka andningsbesvär, hosta och bröstsmärta. För att undvika potentiella hälsorisker, leta efter rullpapper som är klorfria. Exempelvis OCB hemp, OCB bamboo, OCB virgin, RAW Classic

  2. Lim: Många rullpapper innehåller lim för att hålla dem ihop. Tyvärr kan limmet som används i dessa papper innehålla kemikalier som inte är säkra att inhalera. Kemikalierna i limmet kan irritera halsen och lungorna, vilket leder till hosta och andra respiratoriska problem. 

  3. Propylenglykol: Propylenglykol är en vanlig ingrediens i rullpapper eftersom det hjälper till att hålla dem från att klibba ihop sig. Men det kan också vara skadligt för din hälsa vid inandning. Propylenglykol är ett känt irriterande medel som kan orsaka huvudvärk, illamående och irritation i halsen och lungorna. För att undvika dessa potentiella hälsorisker, se till att leta efter rullpapper som är fria från propylenglykol.

  4. Smakämnen: Smakämnen läggs ofta till rullpapper för att göra smaken bättre. Men många av dessa smakämnen innehåller kemikalier som kan vara farliga vid inandning. Dessa kemikalier kan orsaka olika typer av luftvägsproblem, liksom huvudvärk, yrsel och illamående. För att vara säker, se till att leta efter rullpapper som är fria från konstgjorda smakämnen.


När det gäller rökning är det viktigt att välja rullpapper som är säkra att inta. Genom att undvika dessa fyra ingredienser kan du vara säker på att dina rullpapper är fria från hårda kemikalier och tillsatser som kan riskera din hälsa. 


Se till att leta efter klorfria, limfria, propylenglykolfria och smakfria rullpapper för att säkerställa att du får den säkraste produkten möjligt.


Comments


bottom of page