top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

Bästa rullpapper för tobak

Tro inte på vad din hälsosamma, veganska, kompis säger – hampapapper och andra alternativ är verkligen inte hälsosammare än godis. De är dock lite mer vuxna.


Men det är bra i den benämningen att de inte innehåller några blekmedel.

Men missförstå oss inte, rullpapper av alla slag är bra på sina egna sätt. Och vid den här tiden i ditt liv bör du sträva efter att använda de bästa rökverktygen på marknaden.


Du har sett att det finns vapes och andra high tech prylar som.

Men handen på hjärtat, hur mycket bättre är det inte att röka en egen rullad örtblandning?


Visst nu förtiden är det förlegat, det finns cones och så mycket andra sätt att röka på. Men att rulla sina egna cigaretter är väl ändå den klassiska ritualen vi alla bör eftersträva.Bästa rullpapper för tobak, Raw cones


Ju tunnare, desto långsammare, desto bättre


Idealt sett bör rullpapper brinna långsamt och jämnt för att ge dig en mjuk och varaktig rökupplevelse.


Tunna papper brinner vanligtvis långsammare och hindrar inte dig från att njuta av den fulla smaken av rullade örter (eftersom tunnare betyder mindre pappersrök).


Material spelar också en roll, vare sig det är hampa, lin, ris eller trämassa. Vissa brinner långsammare, vissa är tunnare, och vissa är lättare att rulla – var och en har sina egna fördelar.


Dessutom är storleken på rullpapper olika och den största - kingsize, är tillräcklig för fyra till fem rökare – men detta anpassar sig till rökningsvanor.


Tunga rökare väljer ofta kingsize för att få ut det mesta av en enda egen rullad cigarett, och den vanliga storleken passar dem som njuter av några bloss då och då.Två bra rullpapperSannolikt har varje rökare använt RAWs rullpapper tidigare. De finns tillgängliga i nästan varje rökbutik, och rökare älskar dem för att de är skitbilliga, smakar bra och av riktigt bra kvalité. RAWs Classic – deras mest populära serie – i naturlig hampa är älskad av veteraner och nybörjare.Inom rullpappersbranschen har Odet Cascadet Bolloré (OCB) funnits i över ett sekel. Det innebär att de har haft gott om tid att förädla sina papper till perfekt balans i tunnhet och stadga.

 

Comments


bottom of page