top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

Vilket rullpapper ska jag välja? (storlekstabell)

Är du också överväldigad av det breda utbudet av rullpapper som du hittar i rökbutiker? Vilket slutar med att du väljer OCB premium med filter eller Raw classic med filter varje gång? I den här artikeln tar vi oss igenom de olika varianterna av rullpapper och utforskar hur de kan påverka din rökkupplevelse. Genom detta kan du fatta ett genomtänkt beslut när du väljer ditt nästa paket med papper.


Ett bra rullpapper kan verkligen lyfta kvaliteten på din cigarett och förbättra hela din rökupplevelse. Det är dock viktigt att komma ihåg att även det finaste pappret inte kan ersätta den skicklighet som krävs för att rulla en bra cigarett. Att bemästra konsten att rulla perfekta "roll-ups" kan ta år. Även med den senaste trenden med vaporizers fortsätter rökning i egenrullade cigaretter att vara det mest populära sättet att njuta av sin örtblandning och alla fantastiska dofter och smaker som det ger oss.Vilka material används för att göra rullpapper?


Traditionella rullpapper tillverkas vanligtvis av trämassa och har både sina för- och nackdelar för rökare. Men under de senaste 20 åren har marknaden sett en ökning av hälsomedvetna rullpapper, tillverkade av bambu, hampa och till och med genomskinlig cellulosa för att tillgodose behoven hos en mer medveten publik.


Varje typ av rullpapper har sina egna särskilda drag som tilltalar olika rökare. Smak, tjocklek och brännhastighet är exempel på egenskaper som varierar och i hög grad påverkar individuella preferenser.


Olika storlekarStorleks tabell på rullpapper


Färg och design


Rullpapper finns i en otrolig variation av färger, från det vanliga vita eller bruna (oblekta) till mer komplexa varianter med unika designer och mönster. Dessutom kan du hitta cones som sträcker sig upp till 61 centimeter eller till och med guldpapper för att känna på lyxen.


Ska jag välja blekta (vita) eller oblekta (bruna) rullpapper?


När det gäller valet mellan blekta (vita) eller oblekta (bruna) rullpapper är det viktigt att tänka på några faktorer. Rullpapper kan variera i porositet för att reglera ventilationen och förbränningshastigheten. Utöver detta kan papperet innehålla tillsatser som påverkar brinnande processen, stabiliserar papperet självt, dess rök och aska.


Vanligtvis har vita rullpapper en kemisk komponent på grund av närvaron av klor eller kalciumkarbonat, vilka bidrar till att reglera förbränningen. Smaksatta eller färgade rullpapper kan också innehålla kemikalier, eller till och med naturliga ämnen som kanske inte är lämpliga att andas in.


Numera tillverkar många ansedda märken papper utan kemiska tillsatser eller material som förbättrar förbränningen, vilket kan minska potentiell skada och den obehagliga eftersmaken av din rökupplevelse. Vår favorit på The Rolling Company är oblekta papper, Såsom OCB virgin, Raw Classic, OCB bamboo, eller OCB organic hemp.

Comentários


bottom of page