top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

Hur fyller man en Clipper tändare med gas?

Att fylla på en Clipper tändare med gas är en enkel process som bara tar 30 sekunder, men det är viktigt att göra det på rätt sätt för att säkerställa att din tändare fungerar korrekt.


Clipper tändare, har funnits sedan 1970-talet och tillverkas i Barcelona. Denna slags tändare är känd för sin påfyllningsbara design och sina miljövänliga egenskaper. Med över 10 000 olika mönster och många begränsade upplagor och kollektioner, är Clipper tändare mer än bara en tändare – de är en stilfull accessoar.
Hållbara och säkra tändare


Det som verkligen utmärker Clipper är deras hållbarhet och säkerhet. Tillverkade av superstarkt nylonmaterial är de byggda för att hålla och överträffa alla säkerhetsföreskrifter. En normal tändare kan explodera om den släpps från en höjd av cirka 2 meter, men inte Clipper. Dess robusta konstruktion ger dig både trygghet och långvarig användning. Perfekt för er som gillar rulla era egna rökblandningar.


Visste du att Clipper tändare är också miljövänliga? Hur då tänker du? jo de använder återvunnet material och gasen kan fyllas på, vilket betyder att du bara behöver köpa gas och inte en ny tändare varje gång gasen är slut. Du kan till och med byta ut flintan när den är sliten, vilket minskar avfallet och sparar dig pengar.


För att fylla på din Clipper tändare behöver du högkvalitativ butangas.


1.       Håll tändaren upp och ner och använd en butangaspåfyllningsburk med plastmunstycke.

2.       Tryck skaftet på burken direkt på den röda påfyllningsventilen på botten av din tändare.

3.       Se till att både påfyllningsburken och tändaren hålls i rätt läge och släpp in gasen i tändaren i korta skurar i cirka 3-5 sekunder.


Med en påfylld Clipper kan du förvänta dig upp till 3 000 tändningar. Så enkelt som det är att fylla på, kommer din Clipper alltid vara redo när du behöver den och vara en pålitlig följeslagare i din vardag.

Kuriosa


Clipper är inte bara en tändare, det är också ett multiverktyg som är lätt att använda och kan göra din rökupplevelse bättre på flera sätt.


Själva flintan kan du dra ut och använda för att trycka ner ditt rökningsmaterial, oavsett om det är en cigarett, en cigarr eller något annat du rullat ihop.


Multiverktygets smarta design gör det enkelt att få en jämn och tät passform, vilket gör din rökning mer tillfredsställande.


 

Commenti


bottom of page