top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

Hur många rullpapper är det i ett paket?

Hur många rullpapper är det i ett paket? Rullpapper (eller rizzla papper som den gamla skolan säger), små ark eller rullar av papper, är oumbärliga när du vill rulla dina egna cigaretter, oavsett om du gör det för hand eller med hjälp av en rullmaskin.


rullpapper som ligger i en hög


Om du är en vanlig rullare, är det troligt att du känner igen att de flesta singelpacken innehåller 32 blad rullpapper och 32 filtertips. Denna standardstorlek gör det bekvämt och enkelt att rulla dina cigaretter precis som du vill ha dem. Se vårt utbud på rullpapper!


En hel låda av OCB innehåller 32 paket vilket blir hela 1024 papper.


En hel låda av RAW innehåller däremot 24 paket vilket blir 768 papper


Egenskaper hos rullpapper


Dessa tunna papper spelar en avgörande roll i konsten att skapa den perfekta cigaretten. När du rullar din cigarett, fyller du rullpappret med en blandning av tobak, kryddnejlika eller andra örter, och det är här allt börjar.


Det intressanta är att rullpapprets egenskaper kan variera beroende på vad du föredrar. Vissa papper har olika grader av porositet för att möjliggöra ventilation av den brinnande glöden, vilket påverkar smaken och rökupplevelsen. Andra papper kan innehålla material som reglerar rullpapprets brinnhastighet och stabiliserar den aska som produceras.


Så nästa gång du tar fram ditt rullpapper och filtertips, tänk på den viktiga roll de spelar i att skapa den perfekta cigarettupplevelsen. Oavsett om du föredrar en mer luftig dragning eller en långsam brinntid, är rätt val av rullpapper avgörande för att skapa din idealiska rökning.OBS! vi har en strikt 18 års policy i vår webbutik.

 

Comments


bottom of page