top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

Hur rullar man en joint med ett filter?

Det är något speciellt med en välrullad joint som brinner jämnt från början till slut. Men att rulla själv kan vara en utmaning om du inte vet hur.


Använd ett filter: Det ger ett stabilt munstycke att dra röken genom och minskar risken för att du täpper till det med dina läppar när du andas in. Dessutom hjälper det dig att undvika att få rök i lungorna.


Börja med En pre-roll: Om du är nybörjare kan du börja med färdigrullade pre-rolls eller cones. De är enklare att använda och kräver mindre rullningskunskap. När du känner dig mer bekväm kan du övergå till att rulla från grunden.


Jämna upp ditt blandningsmaterial: Se till att din blandning är jämn och finhackad. Det gör det enklare att rulla och bränna jämnt.


Använd rätt papper: Välj rätt papper för din rökblandning. Det finns olika storlekar och tjocklekar att välja mellan. Tunnare papper är vanligtvis lättare att rulla med.


Öva, Öva, Öva: Rullning är en färdighet som förbättras med övning. Ge inte upp om dina första försök inte blir perfekta. Ju mer du övar, desto bättre blir du.joint med filter


Så här gör du


Vad du behöver:


Steg 1:

Förbered örterna Mixa och väg upp din rökblandning


Steg 2:

Gör filtret Om du inte har förrullade filter är det enkelt att göra ett själv. Vik filterpapperet som ett dragspel och linda det återstående papperet runt för att skapa en yttre ring.


Steg 3:

Placera filtret Sätt filtret i ena änden av rullpapperet. Blandningen kommer att gå framför filtret.


Steg 4:

Lägg i örterna Lägg försiktigt din örtblandning framför filtret. Använd en våg om du vill ha en specifik mängd.


Steg 5:

Rulla ihop Rulla skarvens framsida under baksidan, börja med filtret och arbeta dig ner.


Steg 6:

Försegla Slicka det klibbiga papperet och försegla din rökblandning med filter.


 

 

 

 

Comments


bottom of page