top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

Välja Rullpapper: En guide för nybörjare

Att välja rätt rullpapper kan vara en utmanande uppgift med tanke på det stora utbudet som finns tillgängligt på marknaden. Men att läsa den här artikeln är ett bra första steg för att navigera bland alternativen!


Istället för att känna dig överväldigad och osäker på vad du ska välja, kan du dra nytta av andras erfarenheter och läsa recensioner online. På så sätt får du en bättre förståelse för vilka alternativ som finns och vad som kan passa dig bäst innan du tar ett beslut. Oroa dig inte, rullpapper är relativt billiga (ungefär 15-30 kronor per förpackning), så det är inget fel att testa olika sorter.


När du väljer rullpapper är det också viktigt att tänka på smaken och upplevelsen av att röka dem. Även vi på The Rolling Company har fått testa otaliga sorters papper och än idag vet vi inte vilken som är bäst, men vi har en klar favorit, vilka är OCB Virgin + filter och RAW Classic + filter.Ger de en extra smak?


Kan du smaka örten ordentligt eller tar det brända papperet över? Brinner de jämnt eller blir det ojämnt (kom ihåg att dina rullningstekniker också spelar roll här)? 


Behöver du filtertips för rullpapper?


Att använda filtertips i dina rullade cigaretter kan förbättra röknings upplevelsen, men det är inte nödvändigt för att få till en bra rullad cigarett. Filtertipsen ger en bättre känsla när du röker och ser till att du röker upp allt ört utan att något går till spillo.


Det förbättrar också luftflödet, vilket ger en jämnare bränning och bättre smak. Även om filtertips inte är absolut nödvändiga, så kommer många erfarna användare att säga att de bidrar till en mer njutbar rökningsupplevelse.rullpapper på rulle, kan de bli dåliga?


Kan rullpapper gå ut eller bli dåliga?


Rullpapper består av enkla material och tenderar inte att mögla eller bli dåligt. Men det viktigaste är klisterremsan som används för att stänga igen den när du rullar.


Klisterremsan har en hyfsad hållbarhet, särskilt om pappren förvaras torrt och svalt. Men över tid kan klistret försämras och bli mindre klibbig när den blir fuktig. Det innebär inte att pappren är utgångna, men det kan göra det svårare att rulla och det kan riskera att öppnas när du avnjuter dina rullade örtcigarett.


Så länge du förvarar dina rullpapper i förpackningen, borta från fukt och solljus, bör de hålla sig bra under obestämd tid.Comments


bottom of page