top of page

Fri frakt över 299 kr

Snabbt

Diskret

Varför blekta rullpapper inte är det bästa för din hälsa

Att röka är för många en del av sin avslappnings rutin eller en social aktivitet. Men vad många kanske inte inser är att valet av rullpapper kan ha en betydande inverkan på ens hälsa. Särskilt blekta rullpapper kan vara skadliga för lungorna och kroppen på grund av de kemikalier som används i blekningsprocessen.oblekta rullpapper Raw classic slim + filter


Varför är blekta rullpapper farliga?


När örter och tobak brinner utsöndras olika ämnen, varav en del är skadliga för lungorna. Men när det bränns tillsammans med blekta rullpapper förstärks effekterna. Kemikalierna som används för att bleka pappret, såsom klor och kalciumkarbonat, kan frigöras i luften när pappret bränns och sedan inandas tillsammans med röken. Detta kan irritera lungorna och potentiellt orsaka skador på lång sikt.


Vilka alternativ finns det?


För dem som är oroade över sin hälsa finns det några alternativ att överväga. Istället för blekta rullpapper kan man välja oblekta papper tillverkade av naturliga material som hampa. Dessa papper brinner oftast renare och innehåller färre kemikalier som kan vara skadliga för hälsan.Vad bör man undvika?


Utöver att undvika blekta papper är det också klokt att hålla sig borta från färgade papper och blunt-förpackningar. Dessa produkter kan också innehålla kemikalier som inte är bra för kroppen. Att välja transparenta och naturliga alternativ kan vara ett säkrare val för dem som vill skydda sin hälsa.


Slutsats


Att vara medveten om vad man röker och vilka material man använder är viktigt för att upprätthålla en god hälsa. Genom att välja oblekta rullpapper tillverkade av naturliga material kan man minska risken för exponering för skadliga kemikalier och njuta av en renare rökupplevelse. Din kropp kommer att tacka dig för att du tar hand om den på bästa möjliga sätt.


Exempel på oblekta rullpapper inkluderar Raw Classic, OCB hemp, OCB virgin, OCB Bamboo för att nämna några. Testa gärna din nya favorit!


Vi på The rolling company föredrar OCB Virgin ;)


Comments


bottom of page